Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър
+2
Роуз Делинджър
Евърард Дейвидсън
6 posters
Кой ви е любимият филм от поредицата?
1. Хари Потър и Философският камък.
15%
[ 2 ]
2. Хари Потър и Стаята на Тайните.
0%
[ 0 ]
3. Хари Потър и Затворникът от Азкабан.
15%
[ 2 ]
4. Хари Потър и Огненият Бокал.
8%
[ 1 ]
5. Хари Потър и Орденът на Феникса.
8%
[ 1 ]
6. Хари Потър и Нечистокръвният принц.
23%
[ 3 ]
7. Хари Потър и Даровете на Смъртта част 1.
0%
[ 0 ]
8. Хари Потър и Даровете на Смъртта част 2.
31%
[ 4 ]
Общо гласове : 13
Автор
Съобщение
Евърард Дейвидсън Потребител
Възраст на героя : 38
Заглавие: Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър Пон Дек 05, 2011 7:42 pm
Отговаряйте + ако искате се обяснете защо точно тази част.
Роуз Делинджър Потребител
Възраст на героя : 26
Заглавие: Re: Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър Пон Дек 05, 2011 7:43 pm
Хари Потър и Затворникът от Азкабан. < 33
Valentino Tribium. Администратор
Герой : Главен вампир
Лик : Chace Crawford
Дарба/сила : Черен поглед
Клан/глутница : Клан ''Фил''
Възраст на героя : 616
Заглавие: Re: Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър Пон Дек 05, 2011 7:47 pm
Въпреки всички упреци от страна на читателите, които казват, че в Нечистокръвният принц от филма не се разбира нищо, аз мисля, че тази част е най-добра. Алан Рикман (Снейп) ме грабна с фантастичната си актьорска способност - ако искате вярвайте, но още преди да съм чел която и да е била книга, само по постановката, която играе, ми стана ясно, че съжалява, че убива Дъмбълдор и това много ме натъжи. За мен тази част остава най-добра и най-точно олицетворява магьосническия свят - убийства, мародерства и мрачно магьосническо училище - такъв трябва да бъде този свят, не като в 7 част само битки и хоркрукси ; )
Евърард Дейвидсън Потребител
Възраст на героя : 38
Заглавие: Re: Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър Сря Дек 07, 2011 9:30 am
Аз гласувах за Хари Потър и Орденът на феникса. Защото в нея се случват толкова хубави и интересни неща с много ефекти и още тук Алан Рикман (Сивиръс Снейп) се разкрива, че е добър когато казва пред Хари, Рон, Хърмаяни и другите когато бяха при Ъмбридж, че и е дал веритасерум (отвара за признание), за това някак много ме изкефи и ми е любима. В началото дименторите бяха по - страшни от всякога... да си призная като го гледах за 1 път филма си изплаших, а и бях малък. Никой не ме вини ;д. В шеста част имаше също много неща които ми харесаха, тя ми е втората любима част, но това все пак е Хари Потър и не трябва да се дели на любими и не любими, а ако трябва ще избера Орденът на Феникса
Том Мартинс Потребител
Клан/глутница : Годрикс Холоу
Заглавие: Re: Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър Сря Дек 07, 2011 10:01 am
O.O Ти още си малък ;DD Аз гласувах с Хари Потър и Даровете на Смъртта част 2. В този филм се разкрива истинската същност на Снейп, която винаги съм подозирал. Много хубава част пълна с ефекти /най-якото е със защитните заклинания и когато МъкГонагъл казва Пиертотум Локомотр и казва на Моли..."Винаги съм искала да направя тази магия"! Макгонагъл е любимата ми героиня, а Снейп любимия герой. Да не говоря, че в тая част си казАхме байкъ /сори Енви че го използвам/ на Волдемор. Невероятен филм ВСИЧКИ части попринцип са добри, но тази най-много ми хареса.
Джейсън Грейс Потребител
Възраст на героя : 27
Заглавие: Re: Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър Сря Дек 07, 2011 11:30 am
Хари Потър и даровете на смъртта част 2
Верити Долиш Потребител
Клан/глутница : Годрикс Холоу
Заглавие: Re: Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър Нед Авг 12, 2012 3:27 pm
Отново казвам Хари Потър и Даровете на Смъртта. Сериозно, наистина ме грабна - имаше от всичко. Смях, който бяха включили дори в най-непечените моменти (визирам Макгонагъл, хаха, не бях очаквала), бяха пресъздали най-важните моменти от книгата, което беше цяло постижение, като се има предвид предните филми, имаше емоции и най-вече имаше страхотни ефекти, които на 3д се получиха перфектно. Общо взето доста добър край.
Sponsored content
Заглавие: Re: Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър
Кой ви е любимият филм от поредицата на Хари Потър