Заглавие: Любим герой от тези 10. Пет Дек 09, 2011 8:28 am
Изберете един от тези герои и обяснете защо точно той ;рр
Евърард Дейвидсън Потребител
Възраст на героя : 38
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Пет Дек 09, 2011 9:40 am
Според мен най - добър герой и самият актьор е Сивиръс Снейп (Алън Рикман). Той ни впечатлява с актьорски умения и всичко, да се преструва, да бъде лош и така нататък. Но той е най - добрият от поредицата. Аз обикновено си харесвам черните магьосници, дори и да харесвам Хари Потър и Албус Дълбълдор, дори и Лорд Волдемор ми е любим Снейп бие всички. Показва, че има и добра страна, държеше се лошо с Хари, но това е преструвка, абе много ми хареса играта му.
Сивиръс Снейп THE BEST OF THE BEST.
Том Мартинс Потребител
Клан/глутница : Годрикс Холоу
Възраст на героя : 26
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Пет Дек 09, 2011 10:04 am
Ааа! ТРЕЛОНИИ!! Обожавам я тая! Толкова миличка и такаа...слабичка, не знам...Става ми тъжно като я слушам как говори. А като плачеше, като тъпанарката Ъмбридж я уволни и търгна да я гонии...Простооо...
А и ми е Фейвърит заради тва youtube.com/watch?v=zekmNPZJGII
Джейсън Грейс Потребител
Възраст на героя : 27
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Пет Дек 09, 2011 10:08 am
моя го няма така че няма да гласувам
Кристабел Уолтън Потребител
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Нед Дек 11, 2011 6:28 pm
Рон понеже ме кефи най-мн <3 и ми е най-симпатиченн ;д
Евелин ле Мортем. Потребител
Възраст на героя : 38
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Пет Дек 23, 2011 9:45 pm
Волдемор естествено. Аз самата не знам защо го харесвам, но имаме много общи неща, които обаче ще ги премълча. И (ха) май съм единствената с това мнение .
Женевив Кортес Потребител
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Съб Дек 24, 2011 9:17 pm
Роналд Уизли много ясно няма втори като него ... героя е страхотен, а във филма е изигран невероятно добре!
???? Гост
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Пет Дек 30, 2011 10:38 pm
Сивиръс Снейп. Няма друг като него. <3 През всичките тези години винаги ме е впечатлявал с държанието си /а Алън Рикман играе уникално във филма <33/ и като се сетя, че през всичките години е било само заради Лили Евънс и направо му се възхищавам на самообладанието. Наистина мисля, че това е един от най- добрите герои в Хари Потър поредицата.
Верити Долиш Потребител
Клан/глутница : Годрикс Холоу
Възраст на героя : 26
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Нед Авг 12, 2012 3:29 pm
Къде са моите любимци Фред и Джордж, на които трябва да се отдаде голяма почит за всичко, хехе. А от тези, които са в анкетата избрах Рон, със сигурност.
Алисън Актрисс Потребител
Клан/глутница : България
Възраст на героя : 27
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Сря Сеп 12, 2012 10:31 am
Хърмаяни Грейнджър
Елизабет Войс Потребител
Заглавие: Re: Любим герой от тези 10. Чет Сеп 13, 2012 1:29 pm
Верити Долиш написа:
Къде са моите любимци Фред и Джордж, на които трябва да се отдаде голяма почит за всичко, хехе. А от тези, които са в анкетата избрах Рон, със сигурност.
Хе-хе, наистина, как са могли да сложат Трелони, а Фред и Джордж - не