Самюъл Пол Войс Потребител
Клан/глутница : Ню Йорк
Възраст на героя : 27
| Заглавие: WitD6 ( Wandering in the dark) XD Вто Авг 21, 2012 4:03 pm | |
| 1. Как се казваш ? Ванеса 2. Имаш ли прякор ? Вани и още 1, които не го казвам 3. А гадже ? НЕ! Не ми трябва 4. От къде си :^) Дупница, Благоевград и дори от с. Усойка 5. Защо от там ? Защото наще така са решили ;д 6. Кога си роден/а? 14.05.1999г. 7. А накъде си ? На Запад 8. Имаш ли домашни любимци ? За жалост да. 3 котки и едната роди още 3 и 2 кучета, които не са точно мой ама все пак. 9. А някакво хоби ? Рисуване, Пеене и писане ;д 10. Опиши външния си вид. Тъмно кафява коса, много тъмни очи, почти черни. Мисля, че съм висока около 1,60 и нещо. Не съм дебела, нито пък някоя анорексичка, абе казано честно си харесвам тялото. 11. Опиши и "вътрешния" ( характер ). инат, странна и не знам точно все още не съм се изградила мн. добре като характер. 12. Какъв човек искаш до себе си ? Ами нз. някой истински, някой който не е като всички останали. 13 . А какъв не искаш ? Някакъв мазен гадняр. 14. Суеверен ли си ? малко 15. Вярваш ли в световната конспирация ? не 16. Коя е най-съкровената ти мечта ? Ами тайна е ;д 17. Какво искаш да постигнеш в живота ? Да взема више, да замина, да създам семейство може би или нещо такова 18. За какво ще похарчиш 100 000 лева ? Не знам (Ще ги дам на админа ) 19. Къща с приятели или пари с лукс ? Къща с приятели 20. Кое ще предпочетеш: книга или филм ? книга и филм 21. Какво обичаш да си похапваш ? Шоколаааад 22. А какво не обичаш ? Грах 23. Нещо за пийване по-така ? jack daniels 24. Пушиш ли ? Не 25. Значи пиеш ? В никакъв случай, аз съм примерно момиче 26. Пробвай да си напишеш името със затворени очи и дай да видим какво стана. ванеса 27. Какво обичаш да правиш през свободното си време ? да танцувам и да пея 28. Довърши по твой избор: FUCK ... you 29. Кой спорт ти е от най-любимите ? Плуване и Баскетбол 30. А кой не е ? Защо ? Волейбол. Мразя го. Не мога да го играя, ужасен е. 31. Спортуваш ли нещо ? Ако да - какво ? Ами само вкъщи правя коремни преси и танцувам модерни танци с една ФР. 32. Ходиш ли на фитнес често ? Не 33. Защо ? Защото не ме кефи 34. Какво е мнението ти за форумчето ? Супер е 35. Пожелай нещо на потребителите. Пожелавам Ви всичко, което си пожелавате | |
|