1.Как се чувстваш, днес? Linkin Park-burn it down (е не баце
)
2.Далече ли ще стигнеш в живота? Linkin Park - Across the line
3.Как те възприемат приятелите? Linkin Park - A place for my head (А стига бе не знаех, че имам толкова песни на LP)
4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Avril Lavigne - What the Hell
5.Историята на живота ти? Wiz Khalifa - Black and Yellow
6.Как е/ беше в гимназията? Linkin Park - Burning in the skies
7.Как ще се развиеш в живота? Dylan y Lenny - Caliente
8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Carly Rae Jepsen - Call me maybe (омг да, особено ако гледаме клипът точно това е )
9.Какви са ти плановете за weekend-а? Calvin Harries ft. ne-yo - Let's go
10.Опиши баба си и дядо ти? Conor Maynard - Can't say no
11.Как ти върви живота? David Guetta ft. Taio Cruz, Ludacris - little bad girl ( това е неочаквано вече XD)
12.Коя песен ще свири на погребението ти ? chris brown - don't wake me up ( точно попадение)
13.Как те възприема света? Eminem - not afraid
14.Какво наистина мислят за теб приятелите? jennifer lopez ft. wisin & yandel - follow the leader ( отивам да се гръмна)
15.Как мога да се направя щастлив? Linkin Park - From the Inside ( впрочем с тая песен заспивам
)
16.Какво трябва да направиш с живота си? Avril Lavigne -Girlfriend ( е може e да не е girlfriend)
17.На коя песен ще направиш стриптийз? Sean Paul ft Keyshia Cole - Give It Up To Me (и без това на нея най- много се развихрям )
18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? demi lovato - give your heart a break
19.Какво мисли майка ти за теб? FloRida - Good Feeling
20.Коя е най-съкровената ти тайна? FLY PROJECT - Goodbye
21.Коя е песента на смъртния ти враг? Skillet - Hero ( тва вече е грешно )
22.Каква е същността ти? David Guetta - I Can Only Imagine ft. Chris Brown, Lil Wayne
23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Ciara - Like a boy