Евърард Дейвидсън Потребител
Възраст на героя : 38
| Заглавие: Смъртта на Снейп. <3 Съб Дек 17, 2011 12:34 pm | |
| Докато в замъка Хогуортс се сръжаваха силите на доброто и злото, в подземното пристанище, в къщата с лодките стоеше лорд Волдемор, а до него змията му Наджини. Черният лорд докосна лявата си ръка и повика Луциус Малфой, а след секунди беше пред него: - Какво желаете господарю ? - попита Луциус с изплашеният си поглед. - Луциус, верният ми слуга. Как върви битката в замъка ? - попита с лукава усмивка Волдемор гледайки го право в очите. - Много от нас паднаха в битката. - отговори с тъга мъжа. - А момчето, къде е Потър ? - очите на лорда станаха двойно по големи . - Не знам за съжаление. Битката се проточи по - дълго от очакването, а аз не следя Потър. - изведнъж в ума на Хари се появи картината при онзи-който-не-бива-да-се-назовава и господин Малфой, тогава той разбра къде са и видя как черният маг каза: - Как се понасяш Луциус ? Доведи ми Сивиръс, трябва да говоря спешно с него. ВЕДНАГА - Малфой се подчини и се магипортира. Докато Хари обясняваше какво е видял в ума на лорда на Хърмаяни и Рон, вече бяха тръгнали надолу, а като пристигнаха от къщата се чуваха гласовете на Снейп и Волдемор: - Сивиръс, знаеш ли защо бъзовата пръчка не ми се подчинява ? - Не, но не може да не ви се подчинява, взехте я от гроба на Дъмбълдор. - Да, но още не съм и господар. - отвън още подслушваха - В онази нощ, когато уби стареца пръчката се подчинява единствено на теб. - Но, господарю не можете - каза с треперещ глас Сивиръс - Само аз мога да живея вечно. Ти беше верен слуга. - това бяха последните думи, докато лорда не извади пръчката си: - АВАДА КЕДАВРА. - извика той и изведнъж, за стотна от секундата светлината от очите на Снейп изчезна, а черния лорд се магипортира с един от хоркрусите: змията Наджини.Край. | |
|
Кристабел Уолтън Потребител
| Заглавие: Re: Смъртта на Снейп. <3 Съб Дек 17, 2011 12:38 pm | |
| Мн е интересно и яко, супер е измислено ^^ | |
|